» ООО Промзапад

ООО Промзапад

Контакти ООО Промзапад
+7 (911 ... покажи телефонния номер +7 (911) 460 9376
+7 (401 ... покажи телефонния номер +7 (4012) 50 93 76
Русия, Северозападен федерален окръг, Калининград, ул.Туруханская 1А
Русия, Централен федерален окръг, Красногорск, МО, Ильинский тупик д.9
Беларус,
Местно време на продавача: 12:30 (+03)
Казахстан,
Украйна,
Местно време на продавача: 11:30 (EET)
Германия,
Местно време на продавача: 10:30 (CET)
Латвия,
Местно време на продавача: 11:30 (EET)
Литва,
Местно време на продавача: 11:30 (EET)
Полша,
Местно време на продавача: 10:30 (CET)
Естония,
Местно време на продавача: 12:30 (EAT)
Грузия,
Местно време на продавача: 13:30 (+04)
Румъния,
Местно време на продавача: 11:30 (EET)
Узбекистан,
В наличност: 18 бр.
Продавач в Autoline от Октомври 2014
Изпрати съобщение
Сортиране по: дата на публикуване
Година Мощност Пробег Цена
автокран
1989 5600 м/ч 68 071 €≈ 72 115 US$
≈ 133 134 лв.
Русия, Калининград
булдозер
2000 10300 м/ч 30 078 €≈ 31 865 US$
≈ 58 826 лв.
Русия, Калининград
транспорт на дървесина
1994 18 997 €≈ 20 125 US$
≈ 37 154 лв.
Русия, Калининград
автокран
1994 52 241 €≈ 55 344 US$
≈ 102 172 лв.
Русия, Калининград
булдозер
1999 28 495 €≈ 30 187 US$
≈ 55 730 лв.
Русия, Калининград
колесен асфалтополагач
1998 4500 м/ч 26 120 €≈ 27 672 US$
≈ 51 086 лв.
Русия, Калининград
хладилно полуремарке
2000 12 664 €≈ 13 417 US$
≈ 24 769 лв.
Русия, Красногорск, МО
автокран
2008 6500 км 30 078 €≈ 31 865 US$
≈ 58 826 лв.
Русия, Калининград
автокран
2008 18000 км 300 780 €≈ 318 646 US$
≈ 588 265 лв.
Русия, Калининград
пътен валяк
брутно тегло0 кг
1998 3660 м/ч 10 765 €≈ 11 404 US$
≈ 21 054 лв.
Русия, Калининград
автокран
2008 10000 км 31 503 €≈ 33 374 US$
≈ 61 613 лв.
Русия, Калининград
камион фургон
товароподемност15000 кг
1995 8 390 €≈ 8 889 US$
≈ 16 409 лв.
Русия, Красногорск, МО
булдозер
1995 29 286 €≈ 31 026 US$
≈ 57 278 лв.
Русия, Калининград
полуремарке ниска товарна площадка
брутно тегло40000 кг
1997 8 707 €≈ 9 224 US$
≈ 17 029 лв.
Русия, Калининград
боклукчийски камион
товароподемност12800 кг
2002 253 к.с. 185000 км 18 680 €≈ 19 790 US$
≈ 36 534 лв.
Русия, Калининград
Избрани: 0 Сравнение : 0