» Da Gate Group -Inc.

Da Gate Group -Inc.

Контакти Da Gate Group -Inc.
+370679 ... покажи телефонния номер +37067917174
Япония, Osaka
Местно време на продавача: 14:30 (JST)
Холандия, Дренте, ROTERDAM
Местно време на продавача: 07:30 (CEST)
Литва, Клайпедски, KLAIPEDA
Местно време на продавача: 08:30 (EEST)
В наличност: 5 бр.
Продавач в Autoline от Април 2016
Изпрати съобщение
Сортиране по: дата на публикуване
Година Мощност Пробег Цена
автокран
марка на крана - Tadano TG-800 EX, товароподемност80000 кг
07/2015 350 к.с. 5000 км 125 000 €≈ 149 513 US$
≈ 244 475 лв.
Литва, KLAIPEDA
автокран
марка на крана - Tadano, товароподемност2500 кг
2015 404 к.с. 8000 км 350 000 €≈ 418 635 US$
≈ 684 530 лв.
Литва, KLAIPEDA
автокран
товароподемност2200 кг
2007 404 к.с. 17000 км 650 000 €≈ 777 465 US$
≈ 1 271 270 лв.
Литва, KLAIPEDA
автокран
товароподемност200000 кг
1995 440 к.с. 87000 км 195 000 €≈ 233 240 US$
≈ 381 381 лв.
Литва, KLAIPEDA
автокран
марка на крана - Tadano, товароподемност75000 кг
2015 247 кВт 21000 км 145 000 €≈ 173 435 US$
≈ 283 591 лв.
Литва, KLAIPEDA
Избрани : 0