PETRONICK, PETRONICK втора употреба

Последни обяви за продажба на техника PETRONICK

челен товарач
товароподемност3000 кг
2016 по договаряне
челен товарач
товароподемност5000 кг
2016 по договаряне
Украйна, Таврийск
челен товарач
товароподемност3000 кг
2016 по договаряне
Украйна, Таврийск
грейдер
2016 по договаряне
Украйна, Таврийск
челен товарач
товароподемност2000 кг
2016 по договаряне
Украйна, Таврийск
Избрани : 0