» Банер

Банер

Рекламата с помощта на банери на сайта Autoline е ефективен начин за повишаване на продажбите на стоки и услуги, както и за подобряване на репутацията не само на известна компания, но и на нова марка.
Освен това, използването на банери ще ви позволи да привлечете нови клиенти към вашия сайт.
За да публикувате банер, трябва само да изберете подходящите за него места, а ние ще подготвим всичко останало. Дизайнът и разработката на банера влизат в цената!
Сайтът Autoline е посещаван от около 120 000 души на ден, които могат да станат ваши клиенти!


Какво е банер?
Банерът е графичен елемент, който може да съдържа лого или снимки на техниката на вашата фирма. Банерът може да включва линк към вашия сайт или към обявите ви на Autoline.
Примерни банери

Публикуване на банери в определени категории

Публикуването на банери в определени раздели на сайта се препоръчва на продавачи на определени видове техника или определени услуги. Например, ако фирмата ви се занимава с продажба на товарна техника, то най-подходящият за вас раздел ще бъде "продажба на камиони", защото именно този раздел се посещава от хора, които искат да купят камиони, и те със сигурност ще видят банера ви.

Публикуване на банери на главната страница

Банерите на главната страница обхващат широк кръг от посетители, поради което те са най-подходящи за реклама на услуги от общ характер. Например, ако фирмата ви предлага лизингови услуги, то банерът ви ще бъде интересен за 90% от хората, които са посетили главната страница на сайта. Освен това, публикуването на банера на главната страница е добър избор на реклама, ако фирмата ви сега излиза на пазара, и вие искате да подобрите репутацията на търговската ви марка и предоставяните от вас услуги.
Linemedia
Контакти:
тел.: +380 44 575 1515
Киев, 02140, ПК 68
Изпрати съобщение
captcha
Вашето съобщение е изпратено. Благодарим ви.
Нашите оператори ще се свържат с вас възможно най-скоро
Чрез натискане на бутона вие се съгласявате с нашата политика за конфиденциалност и потребителското споразумение.