» ТОВ "Промекса"

ТОВ "Промекса"

Контакти ТОВ "Промекса"
Patrick
+33 6 3 ... покажи телефонния номер +33 6 37 51 20 75
Dima
+380 67 ... покажи телефонния номер +380 67 362 2298
Франция, Оверн-Рона-Алпи, 07170, lavilledieu
Местно време на продавача: 22:02 (CEST)
Украйна, Киев и обл., Киев
Местно време на продавача: 23:02 (EEST)
Кот д'Ивоар, abidjan
Местно време на продавача: 20:02 (GMT)
В наличност: 14 бр.
Продавач в Autoline повече от 3 години
Изпрати съобщение
Сортиране по: дата на публикуване
Година Мощност Пробег Цена
мултилифт за контейнери камион
окачване - ресор/ресор
12/1995 540000 км 5 500 €≈ 6 500 US$
≈ 10 757 лв.
Франция, lavilledieu
полуремарке контейнеровоз
окачване - пневматично/пневматично
04/1992 2 500 €≈ 2 955 US$
≈ 4 889 лв.
Франция, lavilledieu
влекач
окачване - ресор/пневматично
11/2007 450 к.с. 456000 км 9 500 €≈ 11 227 US$
≈ 18 580 лв.
Франция, lavilledieu
полуремарке ниска товарна площадка
окачване - пневматично/пневматично
12/1998 16 500 €≈ 19 500 US$
≈ 32 271 лв.
Франция, lavilledieu
полуремарке ниска товарна площадка
окачване - ресор/пневматично
05/1989 10 500 €≈ 12 409 US$
≈ 20 536 лв.
Франция, lavilledieu
камион самосвал
V=20 м³
06/1980 4 500 €≈ 5 318 US$
≈ 8 801 лв.
Франция, lavilledieu
полуремарке самосвал
V=25 м³, окачване - ресор/ресор
1993 3 200 €≈ 3 782 US$
≈ 6 259 лв.
Франция, lavilledieu
колесен трактор
2 400 €≈ 2 836 US$
≈ 4 694 лв.
Франция, lavilledieu
контейнерен товарач
2 500 €≈ 2 955 US$
≈ 4 889 лв.
Франция, lavilledieu
мотокар
товароподемност5000 кг
2000 по договаряне
Франция, lavilledieu
мотокар
1997 1 500 €≈ 1 773 US$
≈ 2 934 лв.
Франция, lavilledieu
камион самосвал
benne 10x4
11/1996 430 к.с. 42000 км 18 500 €≈ 21 863 US$
≈ 36 182 лв.
Франция, lavilledieu
Дата на производство - 2005
по договаряне
Франция, lavilledieu
полуремарке контейнеровоз
окачване - пневматично/пневматично
1997 3 500 €≈ 4 136 US$
≈ 6 845 лв.
Франция, lavilledieu
Избрани : 0